Специфични настройки

13 Октомври 2014

          

Работата по изграждане на портала в частта единен достъп на потребителите до системите е в процес на усъвършенстване. Предварително се извиняваме на клиентите ни за причинените неудобства и разчитаме на толерантността им.

E- услуги работят най - добре с браузъра Internet Explorer.  В тази рубрика ще ви уведомяваме за проблеми, възникнали при ползването на е- услуги и необходимите действия, настройки или инсталации, които е необходимо да извършите, за да ползвате успешно е-услуги на НАП:   

·                   Специфичен проблем при ползването на браузъра Mozilla Firefox 4 или по-висока версия. При използването на е- услуги на НАП и справката за здравния статус през този браузър е необходимо да направите допълнителни настройки на браузъра

·                   Базови сертификати. За да ползвате безпроблемно електронните услуги, е необходимо да инсталирате базовите сертификати на StampIT. (От списъка изберете "Continue to this website (not recommended)". Вижте как да инсталирате базовите сертификати за Windows Vista и Windows 7

·                   Контролите ActiveX, коите се използват за подаване на документи по ЗДДС, е необходимо да се сменят. Инсталацията на новите ActiveX контроли задължително се извършва през администраторски профил с пълни права за инсталация на софтуер на компютъра. Вижте как се прави инсталацията.

·                   Пълен и частичен достъп

          

Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Сподели в Гугъл Печат
Създаден на: 13.10.2014
Затвори